Solotutes.com
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q1. To have music all between your home once meant endless cables(A)/ squirrelled away under carpets(B)/ but now, with wireless speakers you can be achieve the same end with minimal fuss.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B) and (C )
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
use "all between" with "all around" in (A) , remove "be" in (C)
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q2. A huge range of new models have been release(A)/ for the beginning of 2016 including ones to suit the increased interest in wireless headphones,(B)/ along with some fantastic new designs.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Both (A) and (B)
- E) No Error
Answer: (D) Both (A) and (B)
Have been released in (A), since the beginning of 2016 in (B)
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q3. Buying the right monitor for your PC is crucial,(A)/especially if you spend many hours in front of them(B)/ either because you work from home or you're an avid gamer.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (B) Only (B)
Use " in front of it" in place of "in front of them"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q4. She said that she had chosen a selection of brand-new releases,(A)/timeless favourites ans also got some previews(B)/ for the travelers to lust over.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q5. A research suggests smaller particulate matter(A)/including dust, dirt, soot and smoke(B)/ is responsible for a most adverse health effects.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (D) Only (C )
Replace "a most" with "the most"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q6. The most recent statistics suggests around 1.2 million people in the UK (A)/ have go meat-free, with the food on offer for vegetarians(B)/ becoming ever- more varied, flavourful and adventurous.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Both (A) and (B)
replace "suggests" by "suggest"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q7. Those with a sweet tooth are bound to love(A)/ the new cook book healthier peanut butter chocolate chip cookies(B)/ and german choclate cake.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q8. Many MPs are faced allegations(A)/ of bullying after one of the party's frontbenchers(B)/ was accused of slapping a cancer survivor.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Only (A)
are facing
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q9. The insects that live and feed on the cactus pear provide dye for textiles,(A)/foods and cosmetics while its seeds, fruits, and (B)/ stem has high levels of nutrients,vitamins,minerals and antioxidants.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (D) Only (C )
have high levels
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q10. A whale are a real gift for big aquatic hunters,(A)/ an adult whale is several tens of tonnes that(B)/ much bears can feed on for several months.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
A whale is, many bears
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q11. The cactus is already a well-established ingredient(A)/ in Latin American Cuisine, where it is eaten fresh, cooked, or pickled, (B)/however its use as fooder is less widespread.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q12. As climate change brings erratic rainfall and prolonged droughts,(A)/ countries should looks to the cactus pear,(B)/ which can grow in desert-like conditions.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (B) Only (B)
Should look
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q13. Climate change means melting ice, where polar bears,(A)/ mostly live (B)/ and so polar bears have to spend longer on land.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (D) Only (C )
so polar bears have to
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q14. The bears had come to feast on the carcass(A)/ of a bowhead whale that wash ashore,(B)/latter resting around the food source.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
that washed ashore, later resting around
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q15. It is spiky, alien-looking and can be found(A)/ decorating homes around the world,(B)/ but experts say the prickly pear cactus could help alleviate hunger in arid regions.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q16. After the brief appearance before the waiting crowds,(A)/ he was taken to the Governor chamber(B)/ for the swearing in ceremony.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
Governor's
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q17. Congress dissidents and (A)/ a wide range among the opposition has mounted a(B)/ campaign to hav the President renominated.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
Replace 'has" by "have"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q18. If I would have (A)/ worked regularly I would have passed (B)/ the examination.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Both (A) and (B)
Replace "would have" by "had"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q19. The smartphones private label would be targeting the local,(A)/ low-brand and mid-brand strength of smartphones(B)/ which makes up almost 20% of the market.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (D) Only (C )
Remove "which makes up" with "which make up"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q20. The vice-president of Amazon India said that(A)/"We leverage the customer data and feedback to understand the gaps in the selcation,(B)/ pricing and reach out to out vendors or OEMs to manufacture relevant products."(C )
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q21. The airport serves a average of 275000 passengers daily,(A)/according to its website,(B)/near 2500 planes arrive and depart each day.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
Replace "serves a average" with "serves an average" in (A) and "near" with "nearly" in (C )
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q22. Traditionally, investors identification an emerging technology trend,(A)/ align themselves with the startups best positioned to ride the wave (B)/ and cash out when the company goes public or sells out.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (A)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (B) Only (A)
Replace " investors identification" with investors identify"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q23. In the past, the Supreme Court has emphasised that a married women are a "victim" and the man (A)/ is "the author of the crime" and it has treat the exemption given to the women(B)/ as a special provision that has POA-15.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Both (A) and (B)
Replace "women are" with "women is" in (A) and "treat" with "treated" in (B)
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q24. Apple has appointed an expert(A)/to lead the Indian operations after its erstwhile country head (B)/ put in his papers.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q25. When it comes to investing my money,(A)/ I go for options that are not meant for social media,(B)/ and the Victoria Becklam Collection Is too refined to be make an impact onlline.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (D) Only (C )
Remove "be"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q26. If we had to do our faces according to Instagram,(A)/ then we'd be wearing false eyelashes every day(B)/ since when did they become an essential?(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q27. We have opted a multi-channel strategy(A)/ and our promoters and sales partners are Swiss Tourism, (B)/ representatives, tour operators and travel companies
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Only (A)
Opted for a
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q28. The CBI court, on the application(A)/ for premier agency, has allowed the (B)/ police remand for the purpose of interrogation in their custody.(C)
- A) Both (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (A) Both (A) and (B)
of premier, its custody
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q29. Despite of the obvious health benefits, wearing a mask can be uncomfortable,(A)/whilw some users complain that they restrict the amount of oxygen(B)/which was possible to inhale in each breath.(C)
- A) Only (A) and (B)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (C) Both (A) and (C )
remove "of" after despite, replace "was" with "is"
find the error in given sentence, if any error select betwen A, B , C or D, if no error select E.
Q30. Lecturers will increase contributions(A)/ and define benefit pensions guarantee-(B)/ an income in retirement, based on final salaries.(C)
- A) Only (A)
- B) Only (B)
- C) Both (A) and (C )
- D) Only (C )
- E) No Error
Answer: (E) No Error
💡 To support Solotutes with ads during this time, ensuring that our resources remain 100% free for students worldwide.